Sayfalar

16 Ekim 2014 Perşembe

Yeni Çeyrek Altın

15 TL’ye her yöne 300 dakika içeren Yeni Çeyrek Altın Tarifesi’nde fiyat her ay aynı kalırken, dakikalarınız aydan aya artar, 6. ay itibariyle her yöne 500 dk’ya ulaşır, siz de kaldıkça kazanırsınız. 

Yeni Çeyrek Altın Tarifesi’nde nasıl kazanırım ?
• 15 TL karşılığında hattınıza ilk ay 30 gün geçerli her yöne 300 dk yüklenir.
• Tarifeniz, her 30 günün sonunda bakiyenizden düşecek 15 TL karşılığında otomatik olarak yenilenir.
• 30 günde bir gerçekleşecek bu yenilenme zamanlarında hattınızda yeterli bakiye varsa, dakikalarınız hattınıza 2. ay 330 dk, 3. ay 360 dk, 4. ay 390 dk, 5. ay 420 dk, 6. ay her yöne 500 dk olmak üzere artarak yüklenir.
• 6. aydan sonra da tarifeniz düzenli yenilendiği sürece her yöne 500 dk olarak yüklenmeye devam eder.
Tarifenizdeki dakikalarınızı SOR YENI CEYREK yazıp 7000’e ücretsiz göndererek anlık olarak sorgulayabilirsiniz. 
Hemen katılmak için YENICEYREK  yazip 7000’e ücretsiz gönderebilirsiniz.
Size en yakin Vodafone Cep Merkezi’ne ugrayabilirsiniz.
Müsteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarinizdan 542’yi, diger operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00’yi arayarak ulasabilirsiniz
Kampanya 31 ekim tarihine kadar geçerlidir.
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.


Duble 1000 Tarifesi

Vodafone duble 1000tarifesi ile ayda sadece 19tl ye heryöne 1000dakika konuşma ve 1gb internet fırsatını kaçırmayın.

Tarifenizdeki dakikalarınızı SOR DUBLE1000 yazıp 7000’e ücretsiz göndererek anlık olarak sorgulayabilirsiniz. 

DUBLE1000  yazip 7000’e ücretsiz gönderebilirsiniz.
Size en yakin Vodafone Cep Merkezi’ne ugrayabilirsiniz.
Müsteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarinizdan 542’yi, diger operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00’yi arayarak ulasabilirsiniz.
Kampanya 31 Ekim tarihine kadar geçerlidir.
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Duble 500 Tarifesi

Vodafone duble 500tarifesi ile 15liraya heryöne 500dakika konuşma ve 500mb internet fırsatını kaçırmayın.

Tarifenizdeki dakikalarınızı SOR DUBLE500 yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Hemen katılmak için DUBLE500 yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Kampanya için son tarih 31 Ekim tarihine kadar geçerlidir.

Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Faturasızlar Tüm Yıl Kazanıyor

Vodafone faturasız kampanyası ile yılboyunca sizde kazanın,hemen kazan yazıp 4455'e sms gönderebilirsiniz anında size özel fırsatlar cebinize gelsin.

  • Müşteri Koruma Programı kapsamında belirlenen hedef kitleler içerisinde yer alan ve SMS ile kampanyaya ilişkin bildirimin ulaştığı tüm bireysel faturasız aboneler yararlanabilir.
  • Vodafone kara listesindeki aboneler kampanyaya katılamaz.
  • Mernis doğrulaması yapılmayan aboneler kampanyadan faydalanamazlar
  • Bu kampanya kapsamında kampanyaya katılım için taahhütname ve çıkış için cezai şart uygulanmamaktadır.
  • Hat statüsü aktif olmalıdır. Hediye olarak kazanılan dakikalar için ücretlendirme periyodu 60 sn’dir. Kazanılan hediyeler (Vodafone içi dakika, her yöne dakika, Vodafone içi SMS, her yöne SMS ve mobil internet) 3. şahıslara aktarılamayacaktır.
  • Kazanılan hediyeler;
    o Sadece Türkiye’de kullanılabilir.
    o Yurtdışında ya da yurtdışına doğru kullanılamaz (Kıbrıs yurtdışı kapsamında değerlendirilir). 
    o Özel servis aramalarında kullanılamaz.
    o Türk Telekom özel servis aramalarında kullanılamaz.
  • Müşteri tarafından TL- iadesi talebi geldiğinde hediyeler silinir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması yada MNT ile farklı bir operatöre veya faturalıya geçmesi durumunda hediyeler silinir.
  • Vodafone, tarife/paket/kampanya özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Tekliflerin sorgulanması: Aboneler kendilerine özel olarak yukarıda belirtilen kriterlere göre hazırlanan tekliflerini KAZAN yazıp 4455'e ücretsiz SMS göndererek de ücretsiz olarak sorgulayabilirler.
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Altın Tarifelere+1000dk Kampanyası

Vodafone faturasız tarife kampanyaları ile altın tarifelere+1000dk tarifesi ile sizde 25tl ve üzeri yüklemelerinizde 1000dk hediye fırsatını kaçırmayın.

Siz de hemen numaranızı taşıyarak veya yeni hat açarak 5i Birlik ,Yeni Çeyrek Altın, Yeni Yarım Altın, Yeni Hatlara İlk Ay Yarım Altın Tarifeleri ‘nden herhangi birine gelin , kazanmaya başlayın! 

Kampanya ya hemen katılmak için BINALTIN yazıp 7000'e ücretsiz sms gönderebilirsiniz.

Kampanya 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya için vodafone cep merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.

Faturalı Genç İkili Kampanyası

Vodafone faturalı genç ikili kampanyası ile aylık sadece 20tlye heryöne 500dakika konuşma 1gb internet 12ay kalma sözüyle tarifeden faydalanabilirsiniz.

Kampanya son 30 gün içinde yeni tesis ve numara taşıma ile vodafone faturalıya gelen yeni aboneler veya faturasızdan faturalıya geçen vodafone aboneleri için geçerlidir.

Kampanya 31 Ekim tarihine kadar geçerlidir.

Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Duran Tarife Bahar Fırsatı Kampanyası

Vodafone duran tarife bahar fırsatı kampanyası ile paketim limitine gelince dursun,ben istemedikçe paket tutarını aşmasın diyenlere özel tarifedir.

Ayda sadece 23tl ye heryöne 750dakika konuşma fırsatını kaçırmayın.

Duran Yillik Abonelik Kampanyasi'na geçmek için "BAHAR" yazip 7000'e sms  gönderebilirsiniz.
Size en yakin Vodafone Cep Merkezi'ne ugrayabilirsiniz.  
Müsteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarinizdan 542 'yi; diger operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00'yi arayarak ulasabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için vodafone cep merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.

Red Aileye Özel Kampanya

Vodafone red aileye özel kampanya ile % 30 indirimle ayda 49tlden başlayan fiyatlarla kampanyanın tadını çıkarıyor

Red aileye özel kampanya ile indirimsiz tarifelere red classic 70tl,red 95tl,red elite 150tl

Aile indirim fiyatı ile red classic 49tl,red 66,5tl,red elite 105tl fırsatını kaçırmayın.

  • Red Classic, Red, Red Elite, Red Mini, Red Maksi, Red+ tarifesindeki aboneler kendi üzerine olan diğer hatları ile abone alımına açık yeni Red tarifelerini (Red Classic, Red, Red Elite) seçmeleri durumunda diğer faturalı hatları için aylık paket ücreti üzerinden %30 indirim hakkına sahip olacaktır.
  • Red Classic, Red ve Red Elite, Red Mini, Red Maksi, Red+ tarifesindeki abonelerin Vodafone aile bireylerinin de abone alımına açık yeni Red tarifelerini (Red Classic, Red, Red Elite) seçmeleri durumunda aile bireyi faturalı hatları aylık paket ücreti üzerinden %30 indirim hakkına sahip olacaktır.
  • Referans gösterilen hattın sahibi referans gösteren ile aynı kişi olmalı veya aynı aileden olmalıdır.
  • Kampanyanın sunulacağı abonenin aktif statude, Red Classic, Red veya Red Elite tarifesinde olması ve 12 fatura dönemi taahhut vermesi gerekmektedir. Red tarifelerinde (Red Classic, Red, Red Elite, Red Mini, Red Maksi, Red+) bulunan başka bir numaranın referans olması gerekmektedir.
  • Aynı ailede olmak kontrolu MERNIS sistemi üzerinden kontrol edilecektir. Aynı nüfüs kütüğüne (il, ilçe,mahalle,köy cilt no) ve aile sıra numarasına sahip olmak gerekmektedir.
  • Bir numaranın referansı ile aynı anda maksimum 4 alt numara kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanyaya dahil olacak aboneler telesales kanalında sesli onay ile kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde,
  • kendi talepleriyle kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini kampanya ile uyumlu olmayan tarifelere değiştirdiklerinde, hatlarını kapattıklarında, iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında
  • veya hatları Vodafone tarafından kapatıldığında, dondurulduğunda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır.Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanya çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak, kampanyadan çıkış tarihine kadar, Kampanya’da kalınan her ay için; numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu ile kampanyaya giren aboneler için 20 TL, halihazırda Vodafone abonesi olan ve kampanyaya giren aboneler için 15 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.
  • Bunlara ek olarak, kampanyaya dahil olan abonelerin referans gösterdikleri hatlar
  • Kampanyaya katılım sağlayan Red Classic aboneleri Red ve Red Elite tarifelerine, kampanyaya katılım sağlayan Red aboneleri Red Elite tarifesine geçiş yapabilir. Kampanya dahilindeki indirim tutarları tarife değişikliği ile değişmeden devam eder.
  • Kampanya için referans olan Red Mini ve Red Classic aboneleri Red ve Red Elite tarifelerine, Red ve Red Maksi aboneleri Red Elite tarifesine geçiş yapabilir. Belirtilen geçişlerin dışında tarife geçişi yapılamaz.
  • Kampanyaya katılım anlık veya ileri tarihli olur, kampanyadan çıkış anlık olur.
  • Kampanya indirimi 12 fatura dönemi boyunca sürer.
  • Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
  • Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
  • Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Güncel ve detaylı kampanya bilgilerine vodafone.com.tr’den erişilebilir.
  • Kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar yapılan başvurularda geçerlidir.
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Mevcut Vodafonelular İçin Devreden Yaz Kampanyası

Mevcut vodafonelular için devreden yaz kampanyası ile fatura döneminde kullanılmayan dakikalarınız ziyan olmaz bir sonraki aya devreder.

Aylık sadece 30lira sabit ücretle heryöne 1500dakika konuşabilirsiniz.

Devreden Yaz Kampanyası'na geçmek için "YAZ" yazıp 7000'e sms
 gönderebilirsiniz.

Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.  

Müşteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarınızdan 542 'yi; diger operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00'yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Kampanya kapsamında: Devreden tarifesindeki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca 15 TL indirim alıp, Devreden Tarifesi'ne ek her ay yurtiçi her yöne 500 dk kazanacaklardır.
•Kampanyamız bireysel müşterilerimiz için geçerli olup, sadece mevcut Vodafone faturalı aboneleri için geçerlidir.
• Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanya çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak,  kampanyadan çıkış tarihine kadar, Kampanya’da kalınan her ay için 25 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.
• Bir müşteri maksimum 3 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.
• Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.
• Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
• Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
• Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir.
• Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.
• Kampanya dahilinde verilen dakika hakkı sadece yurtiçinde geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken geçerli değildir.
• Kampanya dahilinde verilen 500 dk konuşma hakkı tek fatura dönemi için geçerli olup, bir sonraki aya devretmez.
• Kampanya dahilinde verilen 500 dk konuşma hakkı, tarifenin içinde geçerli olan 1000 dk konuşma hakkından önceliklidir.
• Özel servis numaraları ayrıca ücretlendirilir.
• Kampanya 30 kasım 2014 tarihine kadar geçerlidir. 
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Devreden Yaz Fırsatı Kampanyası

Vodafone devreden yaz fırsatı ile sizde yeni vodafonelu yada vodafone faturasızdan faturalıya geçerseniz kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Ayda sadece 25liraya heryöne 1500dakika konuşma fırsatını kaçırmayın.

Devreden Yaz Fırsatı Kampanyası'na geçmek için "YAZFIRSATI" yazıp 7000'e sms gönderebilirsiniz.
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.  

Müşteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarınızdan 542 'yi; diger operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00'yi arayarak ulaşabilirsiniz.
Kampanya 30 Kasım 2014 tarihine kadar geçerlidir.
Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde.

Devreden Komple İndirim Kampanyası

Vodafone devreden komple indirim kampanyası ile ayda 45tl ye heryöne 1000dakika konuşma 1000sms ve 1gb internet fırsatını kaçırmayın.

Kampanyadan hemen faydalanmak için "KOMPLEDVR" yazıp 7000'e sms gönderebilirsiniz.

Yada vodafone cep merkezlerini ziyaret edebilir,vodafonelu hatlardan 542 yi arayarak bilgi alabilirsiniz.Diğer operotörlerden ise 0542 542 00 00 ile müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

• Kampanya kapsamında: Devreden Komple tarifesindeki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca geçerli 4 TL indirim kazanacaklardır.
•Kampanyalar bireysel müşterilerimiz için geçerli olup,Vodafone faturalı ve faturasız abonelerine açık olacaktır
• Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanya çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak,  kampanyadan çıkış tarihine kadar, Kampanya’da kalınan her ay için 4 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.
• Bir müşteri maksimum 3 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.
• Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.
• Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
• Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
• Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir.
• Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.
• Kampanya dahilinde verilen dakika hakkı sadece yurtiçinde geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken geçerli değildir.
• Özel servis numaraları ayrıca ücretlendirilir.