Sayfalar

2 Nisan 2017 Pazar

Vodafone Günlük Kampanyalar

Vodafone faturasız günlük kartlarda dilerseniz dakika,sms ve internet paketiniz bittiğinde hemen yardımınıza yetişen vodafone günlük kart alabilirsiniz.

Vodafone Günübirlik kampanya ile 1TL KARŞILIĞINDA  CEP TELEFONUNUZDA TL NİZ BİTTİĞİNDE HEMEN YARDIMINIZA YETİŞEN  1GÜN GEÇERLİ 15DAKİKA KONUŞMA VEYA 100SMS VEYA 100MB İNTERNETTEN BİRİNİ SEÇEREK 1LİRAYA KAMPANYADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Vodafone  Sosyal Medya Kampanyası ile 2TL KARŞILIĞINDA CEP TELEFONUNUZDA TLNİZ BİTTİĞİNDE HEMEN YARDIMINIZA YETİŞEN 1GÜN GEÇERLİ  200MB FACEBOOK VE TWİTTER  ARTI 100MB İNTERNET 2LİRA İLE KAMPANYADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Vodafone  Yolculuk Kampanyası ile  3TL KARŞILIĞINDA CEP TELEFONUNUZDA TLNİZ BİTTİĞİNDE HEMEN YARDIMINIZA YETİŞEN 4 SAAT GEÇERLİ  İNTERNET KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARMANIZ İÇİN 1G İNTERNET SADECE 3LİRAYA KAMPANYADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Vodafone Haftalık Kampanya  5TL KARŞILIĞINDA CEP TELEFONUNUZDA TL NİZ BİTTİĞİNDE HEMEN YARDIMINIZA YETİŞEN 1 HAFTA GEÇERLİ  HERYÖNE 100DAKİKA KONUŞMA VEYA  500SMS VEYA 500MB İNTERNET BİRİNİ SEÇEREK BİR HAFTA KAMPANYADAN 5TL KARŞILIĞINDA FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Kampanya ile günlük kart ihtiyacınız olduğunda hemen alabilir ihtiyacınız olduğunda harcama yapabilirsiniz.Liramızın bazen beklenmedik zamanda unutabiliriz ve yardımımıza günlük kartlar yetişir.

Vodafone günlük kartları vodafone cep merkezlerindeki müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz kullanırken kartın arka yüzündeki parlak yerdeki şifreyi bozuk para ile kazıyabilirsiniz kartınızın zarar görmemesi için ucu sivri aletlerle kazımayınız.Karttaki talimatları uygulayarak hemen yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz ve kullanabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi vodafone cep merkezlerinde ve 542 vodafone müşteri hizmetlerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder